Egency blinkt uit in kwaliteit en service. Bij de uitvoering en oplevering van ICT-projecten streven wij naar excellentie. Elke dag weer. Ook voor uw bedrijf of organisatie kunnen wij het verschil maken in geavanceerde ICT-oplossingen op maat. Veel opdrachtgevers gingen u al voor.

 

Joop van Zanten Staalservice

Joop van Zanten Staalservice viert dit jaar het vijftigjarig jubileum. Het Veenendaalse familiebedrijf heeft ambitieuze groeiplannen en is met een forse uitbreiding van de productiehal klaar voor de toekomst. Een up-to-date ICT-omgeving is daarbij onmisbaar. Egency levert een compleet pakket aan innovatieve ICT-oplossingen, perfect toegesneden op de nieuwe bedrijfsstrategie. Van deurbewaking tot orderverwerking.

Totaaloplossingen in staalsnijwerk. Dat is anno 2016 het credo van Joop van Zanten Staalservice. Het roer werd enkele jaren geleden omgegooid en nu legt het bedrijf zich naast het snijden van staal toe op nabewerking van staalproducten in het dikkere segment. Vanuit de flink uitgebreide productiehal op steenworp afstand van de A12 biedt het bedrijf klanten uit de on- en offshore, kraan- en machinebouw, infra en transport innovatieve oplossingen volgens de laatste stand der techniek.

,,We verwerken nu meer staal dan ooit tevoren”, zegt Rob Dekker, hoofd administratie bij het Veenendaalse bedrijf. ,,Om tegemoet te komen aan de vraag van onze klanten is de bedrijfshal eind 2015 uitgebouwd, van 6000 naar 9000m2. Ook is het machinepark uitgebreid. Gesneden staalproducten kunnen nu in eigen huis compleet lasklaar worden gemaakt.”

Om de groeiplannen te verwezenlijken zijn up-to-date ICT-oplossingen van cruciaal belang. Egency tekent voor de complete ICT-omgeving bij Van Zanten: van een hoogwaardige netwerkinfrastructuur en een geavanceerd VoIP-telefoonsysteem tot up-to-date softwarelicenties en solide, gebruiksvriendelijke werkunits met scanners en tablets in de fabriekshal. Met optimale wifi-ontvangst op alle plekken in het bedrijf én de productiehal. Via remote beheer zijn continuïteit en flexibiliteit van de systemen steeds gewaarborgd.

,,Resultaat is een flinke tijdsbesparing, een efficiëntere planning en administratie en beter inzicht in de voortgang van orders”, zegt Dekker. ,,Met een grotendeels papieren planning en administratie red je het niet meer. Klanten vragen vandaag de dag flexibiliteit in de productie. Voor ons is het noodzakelijk om tijdens het werkproces steeds te weten in welk stadium van de productie een order zich bevindt en of er ruimte is voor nieuwe orders tussendoor.”

De geavanceerde en flexibele oplossingen van Egency, mét ruimte om desgewenst eenvoudig aanpassingen te doen, ondersteunen het werkproces volgens Dekker optimaal. ,,Ook op het gebied van back-up en risicobeheersing, essentieel voor een solide bedrijfsvoering, zijn we helemaal bij de tijd. En dat alles voor een zeer concurrerende prijs.”

,,Partnerschap, maatwerk en een persoonlijke aanpak staan bij Egency hoog in het vaandel”, zegt Dekker. ,,We hebben met een gerust hart de ICT-omgeving in handen gegeven van de experts van Egency. Zij weten feilloos welke ICT-oplossingen nodig zijn om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het contact verloopt in een prettige open sfeer, met korte communicatielijnen en een uitstekende service.”